طراح سایت

چگونه یک طراح سایت شویم؟

,

مطالب زیادی در سایت های مختلف درباره ی چگونه طراح سایت شویم موجود است! در اینجا ما نمی خواهیم با توضیحات زیاد خوانندگان خود را سردرگم کنیم!

در اینجا فقط می خواهم بگویم انجام هر کاری همت می خواهد، اگر شما همت زیاد در انجام کارها دارید می توانید کار طراحی سایت را شروع کنید! توجه داشته باسید به کسی طراح سایت گفته می شود که بتواند قالب سایت ها را خود و بدون کمک نرم افزاری طراحی کرده و بعد آن را به صورت داینامیک در بیاورد. در اینترنت افراد زیادی هستند که با این نر افزارها کار می کنند و ادعای طراحی سایت دارند.

در زیر می خواهم به ترتیب زبان هایی که باید در طراحی سایت فرا بگیرید را نام بیاورم، فقط لازم به ذکر است که هر کدام از مباحث زیر باید در مرحله ی خود به صورت کاملا دقیق و کامل و حرفه ای یاد گرفته شوند، وگرنه در مراحل بعدی به مشکل بر خواهید خورد، وحال مراحل یادگیری:

  1. HTML : زبان HTML یک زبان برنامه نویسی نیست، این زبان یک زبان نشانه گذاری است که مرورگرها آنها را ترجمه می کنند، به دلیل نزدیک بودن به زبان کاربر یادگیری آن بسیار آسان است.
  2. CSS : این زبان تکمیل کننده HTML است وتوسط آن می توانید کلیه عناصر HTML را طرح بندی کنید.
  3. Javascript : یک زبان شبیه به C که توسط آن می توانید برخی رویدادها را بررسی کنید، عناصر حرکتی ایجاد کنیدو…
  4. HTML5 : ورژن جدیدتر HTML است که با قوانین جدید کمک شایانی به طراحان سایت می کند.
  5. CSS3 : ورژن جدید CSS است که در آن با اضافه شدن برخی از قابلیت ها طراحان نیاز کمتری به دستورات جاوااسکریپت پیدا می کنند. جی کوئری : جی کوئری یک کتابخانه از جاوااسکریپت است، شما بهت است حداقل قسمت انتخابگرها و طریقه نصب پلاگین های آن را یاد بگیرید تا در پروژه ها بتوانید از آنها استفاده کنید.
  6. فتوشاپ : نه به صورت تماما حرفه ای اما باید بتوانید عکس هایی که برای سایت می خواهید را طراحی یا ویرایش کنید.

این هفت گزینه فقط برای طراحی سایت ها به صورت استاتیک است، برای طراحی قالب های داینامیک باید بعد از یادگیری موارد بالا به سراغ زبان های تحت سرویس دهنده مثل PHP و یا ASP.Net بروید.

توجه داشته باشید که در صورتی که یکی از زبان ها را بلد نباشید در طراحی سایت همیشه محتاج دیگران خواهید شد! پس سعی کنید نیاز خود را برطرف سازید و به خودی خود یک طراح سایت شوید.

پیش ثبت نام دوره طراحی سایت آنلاین:

ما قصد داریم دوره طراحی سایت آنلاین کاملا کاربردی با هدف القای توانایی کسب درآمد به دانشجویان در پایان دوره برگزار کنیم. کسانی که تمایل به ثبت نام در این دوره را دارند می توانند فرم پیش ثبت نام زیر را پر نمایند.

2 + 0 = ?

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص طراحی سایت و برنامه نویسی سایت مقاله مربوطه را بخوانید.

24 پاسخ
  1. عبدالکریم غراوی
    عبدالکریم غراوی میگوید :

    سلام من به ابزار های طراحی سایت واردم
    ولی نمی دانم بعد از طراحی چه جوری سایتم را مدیریت کنم؟

    پاسخ
    • مدیریت سایت
      مدیریت سایت میگوید :

      سلام، از چه سیستم مدیریتی برای وب سایت های خود استفاده می کنید؟
      بر چه مواردی مسلط هستید؟
      خوشحال می شویم بتوانیم شما را در بهتر شدن کارهایتان یاری کنیم

      پاسخ
  2. شریفی
    شریفی میگوید :

    با سلام
    پروژه کارشناسی من طراحی سایت بوده، خیلی علاقمند شدم در این زمینه کسب و کاری راه بیندازم لطفا راهنمایی کنید به تنهایی بهتره کار کنم یا تیمی؟ چطوری شروع کنم؟

    پاسخ
    • مدیریت سایت
      مدیریت سایت میگوید :

      با سلام
      من هم خودم وقتی فارغ التحصیل شدم، همانند شما این سوالات رو داشتم… بهترین راهکار اینه که خودت رو محدود نکنی، اگر در شهر های بزرگ زندگی می کنین می تونی هر 2 روز رو در یک شرکت مشغول به کار شوید، حالا یا به عنوان کارآموز، یا به عنوان طراح، یا به صورت پروژه ای… چون تجربیاتی که از شرکت های مختلف می تونی بدست بیاری کلید موفقیت شما در آینده خواهد بود.
      بهترین راه کار اینه که اول راه های درآمد زایی از این کار رو یاد بگیرید، پس از فراگیری راه های درآمدزایی، به طبع ایده هایی در ذهن شما برای ارتقای هر آنچه تا کنون دیده اید خواهید داشت. سعی کنید ایده های خود را برای کار خودتان خرج کنید… چون حرفه ی طراحی سایت، کاری است که نمونه کارهای آن به شرطی برای شما می ماند که کار خودتان باشد، نه دیگران… البته برای رسیدن به این قسمت ها باید تجربیات زیادی هم در نحوه ی اجرایی پروژه ها و هم پلن های تجاری درآمدزایی بدست آورید.
      هیچ وقت در این گونه کارها، تک نفره کار نکنید… شما اگر روال بالا را دنبال کنید مطمئنا بعد از گذشت دو سال به افرادی برخورده اید که با آنها بتوانید تیمی کار کنید…
      باز اگر سوالی هست در خدمت هستم

      پاسخ
  3. شریفی
    شریفی میگوید :

    سایتم را با asp.net در محیط dream vaiber و پایگاه داده sql طراحی کردم و نمی دونم چقدر موفق بود فقط نمره بهم دادن در حد یک پروژه بوده

    پاسخ
    • مدیریت سایت
      مدیریت سایت میگوید :

      همیشه اون چیزی که تو دانشگاه یاد میگیرید، مخصوصا در رشته کامپیوتر 5% کارایی رو در دنیای واقعی داره، شما باید با حضور در شرکت های مختلف تجربه کاری بدست بیاورید و همواره به دنبال خلق ایده های نو با توجه به توانایی هایتان باشید، که این مهن فقط با کار زیاد، و بدست آوردن تجربیات موثر بدست خواهد آمد

      پاسخ
  4. شریفی
    شریفی میگوید :

    ممنون از راهنمایی هاتون ، من در شهرستان کوچکی زندگی می کنم و دسترسی به شرکت طراحی سایت یا برنامه نویسی ندارم، اینترنتی ، یا راه دیگری هست ؟

    پاسخ
  5. شریفی
    شریفی میگوید :

    مقاله تقسیم بندی طراحی سایت به ظاهر و باطن رو از چه سایتی می تونم بگیرم ممنون

    پاسخ
  6. سپیده
    سپیده میگوید :

    سلام
    من سوم هنرستان هستم رشتمم کامپیوتر هست … دوست دارم هم زمان با این که درس دانشگاهم رو میخونم در کنارش کلاس های بیرون شرکت کنم و طراح سایت بشم .. ولی نمیدونم این کارم درست هست یا نه ؟؟ میشه راهنماییم کنید؟؟معلم هام میگن اول تو دانشگاه یاد بگیر بعد برو کلاس ولی خودم دوست دارم از همون اول یاد بگیرم که تا زمان فارغ التحصیلیم یک طراح خوب باشم … دوست دارم بازار کار طراحی سایت رو هم بدونم چه طوره؟ممنون میشم راهنماییم کنید

    پاسخ
    • مدیریت سایت
      مدیریت سایت میگوید :

      سلام
      توجه داشته باشید در دانشگاه چیزی که به شما آموزش داده می شود، در دنیای بیرون کاربرد آنچنانی ندارد، گذراندن دروس دانشگاهی فقط می تواند دید شما را به جامعه و رشته ی تحصیلیتان وسیع تر کند. در انتها هم به شما مدرکی داده می شود. اما کاری به شما آموزش داده نمی شود که توسط آن بتوانید کسب درآمد کنید. بهترین راه این است که همزمان با دانشگاه، در دوران فراغت خود اقدام به مطالعه مباحث طراحی سایت کنید.
      برای پیدا کردن مسیر درست شروع، ابتدا مقاله تقسیم بندی طراحی سایت به ظاهر و باطن را مطالعه کنید. راه خود را انتخاب نمایید که می خواهید طراح سایت شوید ویا برنامه نویس سایت!
      پس از پیمایش مسیر و یادگیری اولیه، می توانید در چند جای مختلف به عنوان کارآموز و به صورت نیمه وقت مشغول شوید تا هم بازار کار را بشناسید، و هم تجربه کسب کنید.
      در طی این مسیر همواره می توانید بروی مشاوره و همیاری ما حساب کنید.
      موفق و پیروز باشید

      پاسخ
    • سعید
      سعید میگوید :

      ببینید خانم دانشگاه به شما چیزی یاد نمیدن به نظر من اگر میخوای تو کار برنامه نویسی موفق باشی باید بیخیال دانشگاه باشی و به طور دائم تمامی وقت خودتو رو صرف برنامه نویسی کنی کلاس های آزاد شرکت کن تو اینترنت سرچ کن دوستان برنامه نویس پیدا کن حتما موفق میشی .. دانشگاه دیوار بزرگ برای رسیدن به موفقیت هاست

      پاسخ
  7. محمدعلی شیرین پور
    محمدعلی شیرین پور میگوید :

    اگر امکان دارد در رابطه با منابعی که برای مطالعه ذکر کردید نام مولف و انتشارات را نیز حتی المقدور عنوان بفرمائید. با سپاس از زحمات جنابعالی.

    پاسخ
  8. Ali
    Ali میگوید :

    سلام اقای شوشتری خسته نباشید
    شما داخل یکی از نظرات گفته بودید که مطالب اموزشی داخل دانشگاه ها در دنیای واقعی فقط ۵% کاربرد داره
    میخواستم بدونم منظورتون همه دانشگاه هاست یا دانشگاه هایی مثل امیر کبیر.شریف و دانشگاه های شهر های بزرگ ازاین قاعده مستسنی اند?

    پاسخ
  9. میلاد
    میلاد میگوید :

    سلام می خواستم بدونم من به دلیل یه سری مشکلات رشته دانشگاهیم هیچ ارتباطی با کامپیوتر ندارد ولی خودم به کامپیوتر و برنامه نویسی و طراحی وب خیلی علاقه دارم می خواستم بدونم آیا می تونم با این وجود تو این حوزه کسب درامد کنم یا همه شرکت ها و محل ها مدرک دانشگاهی آی تی یا کامپیوتر می خواهند؟

    پاسخ
    • حسین شوشتری
      حسین شوشتری میگوید :

      سلام. برای اینکه تو این زمینه فعالیت کنی، کار کنی یا جایی مشغول به کار بشی کسی به میزان تحصیلاتت کار نداره! البته اگر رشته تون کامپیوتر باشه مسلما درک بهتری از مطالب خواهید داشت. اما من خیلی از افراد رو هم دیدم که رشته شون چیز دیگری هست و الان جزء برنامه نویسهای مطرح ایران هستند.
      کسب درآمد در این زمینه کار آسونی نیست! اولا بخاطر بازار اشباع شده! تو باید یا کارت خیلی عالی باشه، یا تبلیغات خیلی زیاد باشه، یا مشتریا و نمونه کارهای خیلی خوب داشته باشی تا بتونی بازار کاری ثابت داشته باشی و در آمدزایی مناسبی کنی. این شغلی نیست که بخوای به عنوان شغل دوم روش حساب کنی. چون واقعا زمان و تایم میگیره و وقتی بلد شدی باید با قول های این بازار وارد رقابت شی.
      مهمتر از یادگیری موارد طراحی سایت کسب تجربه است. شما هر چقدر بیشتر در شرکت های بزرگ کار کنی، کارآموزی بری و کار یاد بگیری برات مفیدتر خواهد بود.

      پاسخ
  10. mobi
    mobi میگوید :

    سلام خسته نباشید ،من به طراحی سایت خیلی علاقه دارم
    اما نمیدونم از کجا شروع به کار کنم که موفق شم ، به نظرتون کلاسهای فنی حرفه ای خوبه که شرکت کنم یا نظر
    دیگه ای دارید ، اونوقت سایتمونو واسه چه شرکت هایی طراحی کنیم که نتیجه خوبی بگیریم؟ ممنون میشم اگه جواب بدین

    پاسخ
    • حسین شوشتری
      حسین شوشتری میگوید :

      سلام
      شما باید ابتدا مشخص کنید که هدفتون از طراحی سایت چی هست؟!
      طراحی سایت الان به دو بخش فرانت اند و بک اند (ظاهر و باطن سایت) تقسیم می شوند. اگر قصد شما این است که فرانت اند کار شوید باید ابتدا HTMLو CSS و Javascript و Bootstrap رو بخونید سپس کمی فتوشاپ و بعد استانداردهای UI , UX رو ببینی.
      اگر به دنبال بک اند هستید می بایست ابتدا HTML و CSS و سپس به سراغ PHP برید و سپس یک فریم ورک PHP مثل لاراول یا codeigniter را مطالعه کنید.

      پاسخ
  11. سحر
    سحر میگوید :

    سلام و ممنون ازپاسخ های خیلی خوب شما مشگلی داشتم خواستم از شما بپرسم من طراحی سایت رو در حد خوبی بلدم asp.net هم آشنایی دارم ولی چون موقعیتم جوریه که بیرون نمیتونم کار کنم و نمیدونم چطوری پروژه بگیرم و راه های در آمد زایی این رشته رو هم نمیدونم واقعا اگه کمکم کنین ممنون میشم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

مایلید به گفتگو بپیوندید؟
ما دوست داریم شما هم در این بحث شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

12 − هشت =